Puslapiai

2011-03-01

Kibinai


Tešlai:
400 gr. grietinės
200 gr. sviesto
2 kiaušiniai
miltų
druskytės

Įdarui:
faršas su svogūnais, prieskoniukais.

Kiaušinius išsukti su grietine, druska, tada kambario temperatūros sviesta smulkiai gnaibyti ir dėti i tešlą, išminkyti greitai (bet neperminkyti). Tešla turi būti tinkama kočiojimui. 2 val. palaikyti šaldytuve.
Tešlą iškočioti, išspausti su desertine lėkštute blynelius, deti į juos paruoštą faršą, perlenkti pusiau, užvynioti kraštus kaip virtienukams. Dėti į skardą išklotą sviestiniu popieriumi, aptepti kiaušinio plakiniu, kepti apie 200 laispniu orkaitėje iki kol gražiai paruduos.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą