Puslapiai
2011-03-01
Silkė pataluose
Burokėliai, virti, 3 vienetai
Kiaušiniai, virti, 5 vienetai
Morkos, virtos, 5 vienetai
Svogūnai, didelis, 1 vienetas
Silkė, filė gabaliukai, 5 vienetai
Majonezas, truputį
Druska, pagal skonį
Juodieji pipirai, pagal skonį
Žalumynai (įvairūs), papuošimui
Gaminimas:
Virtus burokus sutarkuojame, į indo dugną, pabarstome ir aptepame sluoksniu majonezo, sutarkuotus kiaušinių trynius, kiaušinių baltymus, pabarstome druska, ir dedame sluoksnį majonezo, dedame virtas morkas, pabarstome druska, majonezu, dedame smulkiai supjaustytą svogūną ir viršaus dedame supjaustytą silkę, pabarstome pipirais. Nakčiai į šaldytuvą, gražiai išverčiame iš indo puošiame žalumynais. Skanaus.
Indą išklojau maistine plėvele, taip lengviau išsiėmėmė ;)
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Seniai valgiau silkę pataluose. Skanus, klasikinis patiekalas. Reikės pasigaminti.
AtsakytiPanaikinti